Части За Обеци

Този тип обеци се състои от три части – закопчалка, основна и подвижна висулка. Те са кръгли, кухи в повечето случай отвътре бижута с изтеглена към върха закопчалка, която при този тип обеци е сложна – дъгообразният елемент преминава през дупката в ухото и се закрепва в специално гнездо и се закрепва в специален отвор в основата на обецата от задната страна. Освен тази гаранция обаче, за голямата част от продуктите наше производство даваме стандартна гаранция 3 и 4 години, а желание от страна на клиента, тези гаранции могат да бъдат удължени до 5 години. Имайки предвид това, можем да определим, че средната продължителност на светене при LED е над 30 000 часа, което означава много над 3 години непрекъснато светене. За своите над 25 години на пазара, Дианид се доказа като доверен партньор с висококачествени продукти и е сред водещите производители на LED осветление в България. За разлика от другите видове осветление, които внезапно спират да работят, за край на живота при LED се счита времето, когато светлината, която светодиода произвежда, намалее с 30% в сравнение с първоначалното. В онлайн магазина ни можете разгледате и закупите всички продукти, които произвеждаме и предлагаме. Освен интериорно и екстериорно LED осветление в онлайн магазина ни ще откриете голямо разнообразие от светеща коледна и новогодишна украса, както за професионална, така и за домашна употреба.

Фирма Дианид предлага голямо разнообразие от продукти за LED осветление. От началото на 2019г. фирма Дианид предлага на клиентите си доставка и монтаж на високотехнологично оборудване за видеонаблюдение – IP и AHD камери, видеорекордери, PoE захранващи суичове и други аксесоари. Дианид ЕООД притежава сертификати за качество по ISO 9001 и ISO 14001, като доказателство за стремежа ни да предлагаме само най-качествена продукция на българския и международен пазар. Разбира се, искаме да споменем, че предлагаме тази услуга само в пакет с монтаж на ново осветление от нас. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП (само за потребители) и/или съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция. Всички представени на сайта и/или продавани в онлайн магазина стоки са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 112-115, от ЗЗП. Независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно гаранцията по чл. 181н, ал. 4 ЗЗП са помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите.

След доставка, пратката се нуждаят от проверка за сигурност на Китайската митница, както и актуализиране на логистична информация обикновено отнема от 5 до 10 дни, моля, бъдете търпеливи. Варна. Ако желаете да видите и изпробвате конкретен продукт, свържете се с нас, за да потвърдим, че е наличен в най-близкия до Вас офис или да Ви дадем информация кога ще бъде достъпен в този обект. 4. моля внимателно прочетете подробности за естеството на продукта и съвети, ако не разбирате или не разполагате с никакви запитване относно продукта, моля чувствайте свободни да се свържете ние, ние ще се опитаме ни най-доброто, за да отговори на вашите въпроси, за да ви помогне да направите поръчка на поръчката! Производство – нашата основна дейност е ориентирана към производството на LED осветление за домашни и бизнес нужди. Благодарение на формата си LED може да се използва в осветителни тела с традиционна форма (например крушка тип балон) без да се поражда нуждата от промяна в стандарти за включване на осветителните тела към електрическата мрежа. Тъй като тези обеци са доста подвижни към образа се добавя динамика, придружена с игра от преливане на камъни и метални повърхности. Огромен асортимент от боди пиърсинг обеци за тяло, най добрите цени в съотношение цена/качество на продукта.

Въпреки минималното количество отделена топлина от светодиода при неговата работа (около 10% от използваната енергия), за да се осигури оптималната му производителност се използват радиатори с различни размери в зависимост от мощността на осветителното тяло, които разсейват топлината. Държим нашите клиенти да са удовлетворени, затова частите за обеци които ще намерите тук са от висококачествени материали. Среброто е един от любимите материали на световноизвестните дизайнери Популярните бижута за уши с камъни Сваровски са изделия с невероятно красиви цветни кристали и полускъпоценни камъчета, с които всяка дама може да се почувства като истинска принцеса. Обилно разнообразие на хоби материали за вашето творчество, ще намерите както в физическите така и в онлайн магазина на ЕМ АРТ. Какви LED продукти и аксесоари ще откриете в онлайн магазина ни? Тези продукти са отбелязани с Марка: ДИАНИД. Тези дами ако са почитателки на по-фрапантните бижута, то нека ги търсят в колие или гривна. Изготвяне на проект – за да бъде крайният резултат отличен е много важно да се започне с правилното планиране. За втори път „Байк и рън за Чепън” се провежда през есента след отлагания поради извънредните противоепидемични мерки.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *